Mondhygienist Huda al Nahadi

De taken en werkzaamheden van een mondhygiënist zijn vooral gericht op het voorkomen en behandelen van ontstekingen van tandvlees en kaakbot. Ik doe dat sinds 2007 met veel plezier bij PreCare Mondzorg: mijn beroep is mijn passie. Het is fijn om te kunnen bijdragen aan een gezonde mond, dé basis voor alle andere tandheelkundige behandelingen.

 Bij PreCare Mondzorg kan ik goed zelfstandig werken. Ik kan de tijd nemen om mijn patiënten voldoende te informeren over hun problemen en/of hoe zij problemen in de mond kunnen voorkomen. Voor de behandeling wordt bovendien voldoende tijd ingepland. Dat vind ik belangrijk, elke patiënt is uniek. Zo krijgt iedere patiënt de zorg die hij/zij nodig heeft. Daarbij doe ik mijn uiterste best om ervoor te zorgen dat alle patiënten zich bij ons op hun gemak voelen. Het feit dat ik Arabisch spreek, is voor een aantal patiënten een uitkomst.

 Sinds een aantal jaren is de mondhygiënist ‘vrij toegankelijk’, een verwijsbrief van de tandarts is niet per se nodig. Wilt u een mooie en gezonde mond? Aarzel dan niet om bij PreCare Mondzorg een afspraak te maken, u bent van harte welkom!

Een mooie mond is eerst gezond!

Voor de mondhygiënist heeft u geen verwijzing nodig.

 

Inschrijven? U kunt ons bellen voor een afspraak.

PreCare Mondzorg

Den Haag

Cornelis de Wittlaan 23

2582 AA Den Haag

T : 070 352 44 54
M: info@precaremondzorg.nl

Route 9292 Openbaar Vervoer

Route Auto Google maps

 

 

Wij zoeken nog een mondhygiënist (m/v) voor de vrijdag.