Omid Nasre

Mijn werk is mijn passie. Het geeft mij grote voldoening wanneer ik mijn patiënten na een behandeling met een goed gevoel weer naar huis zie gaan. Ik ben mijn carrière gestart als mondhygiënist en ben daarna de opleiding tandheelkunde gaan volgen. 

Mede doordat ik aanvankelijk als mondhygiënist heb gewerkt, begrijp ik de angst die sommige mensen voor de tandarts hebben. Nu ik zelf op de stoel van de tandarts zit, streef ik er naar om patiënten die tegen de behandeling opzien, gerust te stellen. Met succes heb ik zo al vele patiënten van hun angst voor de tandarts af kunnen helpen.

Momenteel verdiep ik mij verder in de implantologie en endodontologie. Implantologie is het plaatsen van implantaten waar een kroon of een brug op geplaatst kan worden. Endodontologie is het uitvoeren van wortelkanaalbehandelingen. Dat kan soms noodzakelijk zijn als een wortelkanaal in een tand of kies ontstoken raakt door een te diep gaatje.

Ik wil zoveel mogelijk kennis en ervaring van alle facetten van tandheelkunde op doen. Behalve dat ik van mening ben dat je namelijk nooit uitgeleerd bent, stelt dat me ook in staat om alle patiënten (nog betere) zorg op maat te kunnen bieden. Daarbij streef ik naar een mooie spontane lach met gezond roze tandvlees en natuurlijke witte tanden.

Als ik niet aan het werk ben, spendeer ik zoveel mogelijk tijd met mijn familie. Daarnaast sport en voetbal ik graag en niet geheel onverdienstelijk, al zeg ik het zelf.

 

Een mooie mond is eerst gezond!

Voor de mondhygiënist heeft u geen verwijzing nodig.

 

Inschrijven? U kunt ons bellen voor een afspraak.

PreCare Mondzorg

Den Haag

Cornelis de Wittlaan 23

2582 AA Den Haag

T : 070 352 44 54
M: info@precaremondzorg.nl

Route 9292 Openbaar Vervoer

Route Auto Google maps

 

 

Vanaf oktober gaan wij uitbreiden met een tandarts!